CİNSEL HAYATINIZI KORUMAK İÇİN ÖNERİLER

CİNSEL HAYATINIZI KORUMAK İÇİN ÖNERİLER

CİNSEL HAYATINIZI KORUMAK İÇİN ÖNERİLER
13 Kasım 2012 Salı
Cinsel hayatınızı korumak ve uzun süreli, keyifli bir cinsel hayat yaşamak sizin elinizde, biraz da. Bazı kurallara dikkat ederek, alacağınız önlemler, sizlere uzun süreli ve kaliteli bir cinsel hayat yaşatacak. Osman Müftüoğlu ile, cinsel hayatınızı koruyacak öneriler ;

KİLO PROBLEMİ : Kilo problemei, cinsel hayatı olumsuz yönde etkiler. Düzenli ve sağlıklı kilo verme programıyla, damarlardaki kan akışını hızlandırıp, cinsel hayatınıza olumlu katkıda bulunabilirsiniz.
DÜZENLİ EGZERSİZ ÖNEMLİ : Düzenli egzersiz yapmak, sek gücünün azalmasına neden olan, yüksek tansiyon, şeker hastalığı, kalp hastalıkları ve damar sertliğinden korur, damarları genç tutar. Bu da daha sağlıklı ve iyi bir cinsel hayat demektir.
STRESİ KENDİNİZDEN UZAK TUTUN : Çağımızın hastalığı depresyon ve depresyon tedeavisinde kullanılan ilaçlar, cinsel hayatı olumsuz etkileyen sebepler arasıda yer alıyor. Ayrıca, çok gerilimli ve stresi fazla olan erkeklerde, daha erken yaşlarda cinsel hüç kaybı görülmekte.
ALKOL VE SİGARAYA HAYIR : Her ikisi de, toksik madde olduğundan dolayı, cinsel hayatı, son derece olumsuz etkiler.
DÜZENLİ BİR CİNSEL HAYAT : Düzenli cinsel birliktelik, cinsel güç kaybının önüne geçer.
DÜZENLİ VE YETERLİ UYKU ÖNEMLİDİR : Yorgunluk ve uykusuzluk, kaliteli bir seks hayatını, olumsuz yönde etkileyen baş düşmanlarda bir tanesidir.
PANİK YAPMAYIN : Pek çok erkek, yukarıda saymış olduğumuz sebeplerden dolayı, cinsel güç kaybı yaşayabilir. Hemen panik yapmayın. Kısa süreli tatiller, düzenli dinlenmeler ve stresten uzaklaşmak, sorununuzu azaltmaya yardımcı olabilir. Ama, yinede bu konuda bir uzaman hekime başvurarak, gereken muayene ve tetkiklerinizi yaptırmanızda fayda vardır.
CİNSEL HAYATINIZI KORUMAK İÇİN ÖNERİLER
4/ 5
Oleh