ŞİFALI BİTKİLER DOĞAL SAĞLIK BİTKİSEL TEDAVİLER

ŞİFALI BİTKİLER DOĞAL SAĞLIK BİTKİSEL TEDAVİLER

ŞİFALI BİTKİLER DOĞAL SAĞLIK BİTKİSEL TEDAVİLER
7 Haziran 2013 Cuma

ŞİFALI BİTKİLER DOĞAL SAĞLIK BİTKİSEL TEDAVİLER


RİMEL SÜRMENİN İNCELİKLERİ

Posted: 07 Jun 2013 03:24 AM PDT

Rimel Sürerken,Rimel Kullanımı,Maskara Kullanmanın Püf Noktaları
Rimel Sürmenin İncelikleri
Rimel Sürmenin İncelikleri
Rimel Sürmenin Püf Noktaları,Rimel Sürmenin Püf Noktası,Rimel Sürme,Rimel Sürmenin İncelikleri,Rimel Sürerken,Rimel Kullanımı,Maskara Kullanmanın Püf Noktaları
Kuşkusuz, makyajın son tamamlayıcı unsuru Rimel.. Ne kadar makyaj yaparsanız yapın, rimel sürmeden makyaj tamamlanamaz. Bu makelemizde, rimel sürerken nelere dikkat etmeli, rimel sürmenin püf noktaları nelerdir konularını sizlerle paylaşacağız..

Maskara Kullanmanın Püf Noktaları,Rimel Sürmenin Püf Noktaları,Rimel Sürmenin Püf Noktası,Rimel Sürme,Rimel Sürmenin İncelikleri,Rimel Sürerken,Rimel Kullanımı
* Rimel Sürerken; özellikle gün ışığında dışarıda olacaksanız, yapay bir görüntüye neden olmamak için, rimeli çok sürmeyin.
* Eğer gözlük kullanıyorsanız, kirpikleri çok uzatan ürünlerden uzak durun. Zira kirpikleriniz gözlük camına değip sizi rahatsız eder.
* Her gün maskara kullanmanın hiçbir zararı yok hatta tam tersi birçoğunun besleyici özelliği vardır.
* Rimel, temiz ve kuru kirpiklere uygulanmalı ve her gece mutlaka temizlenmelidir.
* Eğer lens kullanıyorsanız, lenslerinizi, rimel sürmeden önce takın.
* Sadece üst kirpiklere uygulanan maskara çok daha sade ve hafif bir görüntü sağlar.
* Alt kirpiklere uygularsanız daha yapay bir görüntü verir ama seviyorum diyorsanız çok abartmadan kullanın.
* Uzun alt kirpikler istiyorsanız yukardan aşağıya hacim kazandırmak için yatay dokunuşlarla fırçayı kullanın.
* Üst kirpiklere uygularken de başınızı arkaya kaydırın ve ileriye bakın.
* Maskarayı kirpik diplerinden hafif bir zig zag yaparak sonra uçlara doğru hareketlendirin. Çok doğal sevmiyorsanız ilk kat kuruduktan sonra iki kat sürün. Birbirine yapışan kirpiklerinizi kuruduktan sonra kirpik tarama fırçasıyla taraya bilirsiniz.
* Maskara lekelerini de hemen temizleme kalkmayın dağıtabilirsiniz. Biraz bekleyin kurusun sonra da pamuklu çubukla silin.
* Maskara kuruduğunda, sakın acı badem yağı ile yumuşatmayın. Bu işlem gözlerinizde yanma ve alerjiye neden olabilir.
* Ok gibi ve kıvrık olmayan kirpikleriniz varsa ilk önce bir kirpik maşası kullanın sonra maskara uygulayın. Her gün kirpik maşası kullanırsanız inanın kısa sürede kirpikleriniz istediğiniz forma girecektir.
* Dış kenarlarından hafif aşağıya doğru düşük göz yapısına sahipseniz dış uçlara fazla maskara uygulamayın. Orta kirpiklere yoğunlukta sürerseniz eğer düşük yapısını kamufle edersiniz.
* İki göz arasında mesafeniz fazlaysa göz pınarlarınıza doğru maskarayı yoğun sürün. Tam tersi şekilde göz mesafeniz birbirine yakınsa orta kirpiklere ve dış uçlara yoğun sürün iç kısımlara sürmeyin.
* Öncelikle maskara alırken fırçasına dikkat etmeliyiz. Kıvrık yay biçiminde olanlar kirpikleri kıvırmaya gözleri ortaya çıkarmaya yarar.
* Sıkı kılları olan bir fırça kalınlaştırıcı özelliğe sahiptir.Kirpikleri tek tek boyar. Seyrek kirpikleriniz varsa bu fırçaları tercih etmelisiniz. Daha seyrek yapıda olan fırçalar kirpikleri tek tek ayırıp uzun gösterir.* Çok koşuşturmacılı nemli ve yağmurlu günlerde waterproof (suya dayanıklı) maskara kullanmayı tercih edin. Hem tazelemek zorunda kalmaz hem de nemde yağmurda acaba maskaram aktı mı telaşınız olmaz.
* Arada bir renkli rimel kullanmayı deneyin..
* Yeşil ve mavi gözlere mor ve mürdüm çok yakışır. Gözün rengini daha fazla vurgular.
* Kahverengi gözlere sahipseniz lacivert rengi kesinlikle denemelisiniz deriz.
* Yeşil ve bal rengi gözlerde ise kahverengi maskara muhteşem bir seçimdir.
Maskara Kullanmanın Püf Noktaları,Rimel Sürmenin Püf Noktaları,Rimel Sürmenin Püf Noktası,Rimel Sürme,Rimel Sürmenin İncelikleri,Rimel Sürerken,Rimel Kullanımı
ŞİFALI BİTKİLER DOĞAL SAĞLIK BİTKİSEL TEDAVİLER
4/ 5
Oleh