Kolay Zayıflama Çayları

Kolay Zayıflama Çayları

 Kolay Zayıflama Çayları
28 Kasım 2012 Çarşamba
Zayıflatan bitkisel çaylar

Evde Yapılabilecek Kolay zayıflama çayları

Zayıflamak için kendinize bitkisel çaylar hazırlayabilirsiniz. Bunlardan birkaçı;

Mate Çayı

Mate çayı tok tutar. Zayıflamak için mate çay ideal bir çaydır. Hazır poşet yada mate çayı minimum 20 dakika demlemek gerekir. Kaynak suyu kullanırken 80 dereceyi geçmemesi lazım. 20 dakika sonra çayınız hazır, onu yavaş yavaş içeceksiniz.

Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı (Ender Saraç)

1 tatlı kaşığı Mate yaprağı
1 tatlı kaşığı Biberiye
1 tatlı kaşığı Kekik
1 tatlı kaşığı Funda yaprağı
2 tatlı kaşığı Yeşil çay

1 litre kaynar suya malzemeleri koyduktan sonra kaynatmadan 20 dakika demlendirin.Daha sonra süzerek ister sıcak olarak ister soğuk olarak, isteğe göre içine biraz limon sıkarak tatlandırıp içebilirsiniz. 3 gün içerisinde kilo farkını ve etkisini hemen göreceksiniz

Zencefil Çayı

Zencefil çayı hem hazır satılıyor, hem toz halinde, hem kuru kök olarak hem taze kök olarak. Yemeklere zencefil tozu ve taze kökü katıyorlar. Çay için kuru kök kullanıyorlar. Kuru kökü haşlayıp bekleteceksiniz.

Sarımsak Çayı

Küçük bir miktar taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için

Biberiye Çayı

2 çay kaşığı biberiye 1 bardak su ile haşlanır ve 10 dakika bekletilir. Günde 2 bardak biberiye çayı içebilirsiniz.

Funda Çayı

Funda çayın içerdiği özelleklerin sayısinde zayıflıyorsunuz. Funda çayı diğer faydalı bitkiler gibi hem zayıflamak için hem sağlık için çok faydalıdır. Funda çayı 25 dakika demlemek gerekir.
Kolay Zayıflama Çayları
4/ 5
Oleh