ÖMER OSMAN KORKMAZDAN FAYDALI ÖNERİLER

ÖMER OSMAN KORKMAZDAN FAYDALI ÖNERİLER

ÖMER OSMAN KORKMAZDAN FAYDALI ÖNERİLER
11 Kasım 2012 Pazar
Ömer Osman Korkmaz, pek çok konu ile ilgili faydalı bilgiler verdi. :Nur Ertürk'ün programına katılan Lokman Hekim, kene ısırması, hemoroid, karaciğer yağlanması ve trigliserid yüksekliği, kurdeşen, böbrek ve diyaliz hasataları ve alkol alanlar için faydalı önerilerde bulundu.

*KENE ISIRDIĞINDA YAPILACAKLAR: Kenenin hayatta sevmediği tek şey ayçiçek yağıdır.bunun için ;kenenin yapıştığı yere ayçiçek yağı sürün ve 40-45 dak. bekleyin.kene yapıştığı yeri kendiliğinden bırakacaktır.
*KARACİĞER YAĞLANMASINDA,TRİGLİSERİT YÜKSEKLİĞİNDE : hergün sabah kahvaltısında yediğiniz zeytinlerin çekirdeklerini,kahvalrtının sonunda yutun. su ile yutabilirsiniz. ve günde 2 su bardağı 1 er kaşık elma sirkesi ilave ettiğiniz suyu için.
*KURDEŞEN İÇİN: bir tutam eğrelti otunu elinizde ufalayın.suyun içine katın. ayva ağacının dibinden bir avuç toprak alıp ,o suyun içine ilave edin. ve bu su ile haftada 3 kere banyo yapın.
1 aralık 2009 tarihinde nur ertürk ün sunuculuğunu yaptığı programda her hafta salı günleri olduğu gibi yine lokman hekim ömer osman ömer korkmaz bitkilerin şifalarını ve hangi hastalığa hangi bitkinin nasıl kullanılması gerektiği hakkında bilgiler verdi.
*ALKOL ALANLAR İÇİN: alkol içenler alkolden önce 1 fincan hakiki zeytin yağı içerlerse hem içki zarar vermez ,hemde sarhoş olmazlar.
*HEMOROİD(BASUR) İÇİN : hemoroid sorunu olanlar hakiki zeytinyağından başka yağ kullanmamalıdır. ayrıca günde 2-3 kaşık da zeytin yağı içilirse ,kanam gibi sorunlar daha az yaşanır.
ayrıca ömer osman korkmaz hemoroidin tedavisinde ,hastalara yaban nohutu önerdiğinide sözlerine ekledi.
*DİYALİZ HASTALARI İÇİN: diyaliz hastaları kuzu etinden başka et asla yememelidirler. diğer büyükbaş hayvanların etlerinde bulunan yağlar böbrek hastalarına çok zararlı olur. ayrıca böbrek hastalarıda oluşan şişmelere karşı da salatalığı kaynatıp suyunu içerseniz faydalı olacaktır.
ÖMER OSMAN KORKMAZDAN FAYDALI ÖNERİLER
4/ 5
Oleh