LOKMAN HEKİM ÖMER OSMAN KORKMAZDAN HİMALAYA TUZU VE FAYDALARI
11 Kasım 2012 Pazar
Ömer Osman Korkmaz
HİMALAYA TUZUNUN FAYDALARI VE KULLANIMI:
*Himalaya tuzu 200 milyon yılda oluşmuştur.
* İçerisinde 84 tane mineral olduğu kanıtlanmıştır..
* Damarlarda sserliğe neden olmaz.
* Kalp,damar,tansiyon ve böbrek hastaları da bu tuzu rahatlıkla kullanabilirler.
* Sağlıklı bir yaşam için ,doğru su(ph dengesi olan),doğru tuz ,temiz hava ve doğru beslenmek şarttır.
* Sadece hasta olan değil, sağlıklı olan kişiler de bu tuzu mutlaka kullanmalıdır. Normal tuzu, hayatınızdan çıkarın.
* Tuz kullanırken önce ,bir miktar suyun içinde ıslatın ve erisin.ardından istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. dikkat: bu tuz kaynatıldığında mineralleri kaybolur. Bu nedenle yemeğe kullanmak istediğinizde ,yemeği ocaktan indirdikten sonra bu tuzlu suyu ilave edin. Böylece içindeki mineraller kaybolmaz. Bu tuz sayesinde, hayatınız değişecek, daha sağlıklı ve dolayısıyla daha mutlu bir hayat yaşayacaksınız.