AHMET MARANKİDEN DOĞAL ÖNERİLER

AHMET MARANKİDEN DOĞAL ÖNERİLER

AHMET MARANKİDEN DOĞAL ÖNERİLER
11 Kasım 2012 Pazar

KISIRLIK VE ERKEN MENAPOZ İÇİN : Civan perçemi ve aslan pençesi kürleri uygulanır.
CİVANPERÇEMİ KÜRÜ : Yarım tatlı kaşığı ince kıyılmış civanperçemi bir bardak kaynar suya atılır. On dakika üstü kapalı olarak demlenir.
Süzüldükten sonra tatlandırmadan aç karnına veya öğün aralarında günde 2-5 bardak içilir. Günlük çay içiminizi de aksatmadan 4 haftalık bir kür düzenlediğinizde Civanperçeminin menapoz sıkıntıları üzerindeki olumlu etkisinin fark edileceğini belirten uzmanlar Civanperçemini gebelik sürecinde kullanılmamasını öneriyorlar
CİVANPERÇEMİ BANYO KÜRÜ : Çay kürüne destek olarak banyo kürü de sizlere yardımcı olacaktır. 2-3 avuç kuru civanperçemi, bir litre soğuk suda 3 saat bekletilir. 1 taşım kaynatılır. Banyo küvetini 37 dereceyi geçmeyecek şekilde su ile doldurun. Elde eetiğiniz sıvı küvete dökülür. Bu su ile 15 dakika banyo yapılır. Banyodan sonra 15-20 dakika dinlenin. Haftada 2-3 kez bu banyoyu tekrarlayabilirsiniz.
DEPRESYON VE RUHSAL SIKINTILAR İÇİN : Sarı kantaron otu çok faydalıdır. Belli gramlarda kullanılması, depresyon,uykusuzluk, huzursuzluk için birebirdir.
ZEYTİN VE İNCİRİN FAYDALARI : Hepatit, şeker hastalığı, kısırlık, kanser gibi hastalıklara sebep olan kötü asitleri vücuttan defeder. Kuran-ı Kerimde de ayet olarak geçmektedir.
AHMET MARANKİDEN DOĞAL ÖNERİLER
4/ 5
Oleh