Ender Saraç Sarımsak Çayı Tarifi

Ender Saraç Sarımsak Çayı Tarifi

Ender Saraç Sarımsak Çayı Tarifi
22 Ağustos 2012 Çarşamba


Aklınıza sarımsak zayıflatırmı diye takılabilir. Bilim insanlarının yaptıkları bilimsel araştırmalar neticesinde sarımasağın zayıflama sağladığı sonucuna ulaşılmıştır Bizlere düşen ise kilo vermek amacıyla sarımsak ve sarımsaktan yapılan sarımsak çayından azami ölçüde faydalanarak kilo vermek olacaktır. İnternette kısa bir araştırma yaptığımızda özellikle Ender Saraç Sarımsak Çayının en etkili sarımsakla zayıflama kürlerinden bir tanesi olduğunu gördük. Şimdi Ender Saraç Sarımsak Çayı Tarifi nasıl yapılıyor buna göz atalım.

Bitkisel ve doğal yollarla zayıflama konusunda uzman olan Dr. Ender Saraç, bizlere kısa sürede en doğal ve kalıcı yoldan zayıflamak için kullanılabilecek sarımsak çayı tarifini değişik seferlerde tv programlarında vermişti.
Angelina Jolie’ye de 1 ayda 10 kilo verdiren bitkisel çay olarak lanse edilen sarımsak çayı sadece yağ yakıcı ve zayıflatan bitkisel etkisi ile fayda sağlamıyor, aynı zamanda kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini neredeyse yok ediyor. Karaciğer hastalıkları ile diyabete iyi geliyor. Vücuttan ödem sökücü bitki çayı grubuna da dahil olan Ender Saraç Sarımsak Çayı sindirimi çalıştırıyor ve metabolizmayı da hızlandırıcı etki yapıyor. Diğer yandan yağ yakıcı etkisi olan zencefille birlikte kullanıldığında hem selülitlere ve bölgesel yağlara iyi geliyor ve tokluk hissi sağlıyor. Gelin bu etkili ama yapılışı da bir o kadar basit olan sarımsak çayı tarifi hakkında bilgiler verelim.

Sarımsak çayı tarifi nasıl yapılır:
Gerekli Malzemeler:
• 3 adet taze kök zencefil
• 4 diş sarımsak
• Limon suyu

Ender Saraç Sarımsak Çayı Hazırlanışı: 3 adet iri taze zencefil parçasını ince ince doğradıktan veya rendeledikten sonra bir litre suya koyarak hafif kaynatın. İyice kaynamaya başladığı zaman ezdiğiniz 4 diş sarımsağı kaynayan suyuniçine ekleyin. 5-6 dakika demlenmesi için bekleyin.

Ender Saraç Sarımsak Çayı Nasıl Yapılır-Yapılışı: Sarımsak çayından sabah ve öğlen birer büyük fincan için. dilerseniz akşamları da içebilirsiniz. Sarımsak çayını içmeden önce içine yarım tatlı kaşığı limon suyu koyun. Sarımsak çayına kesinlikle şeker koymayın.
Sarımsakla zayıflama kürü ortalama olarak 15 gün veya 1 ay devam ettirilmelidir. Sarımsak zayıflama kürünün etkisini artırmak amacıyla günde 40 dk yürüyüş yapmayı ihmal etmeyiniz.

 

Ender Saraç Sarımsak Çayı Tarifi
4/ 5
Oleh