Adet gecikmesine bitkisel çözümler – Adet gecikmesi için bitkiler

Adet gecikmesine bitkisel çözümler – Adet gecikmesi için bitkiler

Adet gecikmesine bitkisel çözümler – Adet gecikmesi için bitkiler
14 Ağustos 2012 Salı




Prof. Dr. Ahmet Maranki Adet Söktürücü Bitkisel Çaylar… Adet söktürücü yöntemler, adet sökücü çay tarifleri… Doğal adet söktürücü ilaç ve formüller… Adet söktürmek için bitkisel çözümler, bitki çayları… Adet söktürücü bitkisel ilaçlar
Ahmet Maranki adet söktürücü bitkisel çaylar olarak maydanoz, civanperçemi, papatya, nane, nergis, kimyon, safran, rezene, anason, havuç tohumu, karabaş otu, misk ve adaçayını öneriyor. Bu bitkilerden hangisi istenirse o bitki, çay şeklinde demlenip içilir. Bu şifalı bitkilerden yapılan adet söktürücü çaylardan günde 3-4 bardak içilmelidir. Bunu ek olarak taze üvez meyveleri tüketmek de adet söktürmeye faydalı olacaktır.

Adet sökücü şifalı bitkiler
Adet söktürücü bitkisel ilaç arayanlar için dereotu tohumu da kullanılabilir. Adet kanamasını söktürmek için 2 çay kaşığı dövülmüş dereotu tohumu ile adet söktürücü bitki çayı hazırlanmasının ve içilmesinin de adet sökmeye yardımcı olacağını söylüyor.
Prof. Dr. Ahmet Maranki adet düzensizliği için zerdaçal bitkisinin çay biçiminde demlenip içilmesinin veya zerdaçalın toz haline getirilerek kullanılmasının etkili olacağını belirtiyor.
Adet sökücü olarak kereviz tüketmenizde fayda var. Civan perçemi ile hatmi çiçeğinin karışımıyla adet söktürücü bitki çayı yapıp içmeyi deneyebilirsiniz.
Adet söktürücü şifalı bitkiler özellikle adet gecikmesi sorunu olan hanımlar için önemli bir bitkisel çözüm ve tedavi yöntemidir. Adet söktürme veya sökme yöntemi olarak iğne tedavisi uygulanabildiği gibi Doğru bitkileri kullanarak adet gecikmesi veya adet olamama sorunundan kalıcı bir biçimde kurtulabilirsiniz. Peki bu adet söktürücü bitkiler nelerdir?
Gerek ibrahim saraçoğlu, Ahmet Maranki ve Ömer Coşkun gerekse suna dumankaya tarafından tavsiye edilen bu bitkiler ile adet söktürücü olarak bitkisel çözüm sağlanabilmekteir. Doğal adet söktürücül bitkiler olarak ta adlandırabileceğimiz bu şifalı otlar kısaca şunlardır:
Ahmet Maranki adet söktürücü bitkisel çözüm ve tedavi tavsiyeleri: maydanoz, civanperçemi, papatya, nane, nergis, kimyon, safran, rezene, anason, havuç tohumu, karabaş otu, misk ve adaçayı kullanmayı tavsiye ediyor. Ayrıca Ahmet Maranki dereotu tohumu kullanımının da Adet söktürücü olarak işe yarayacağını ifade ediyor. Adet kanamasını söktürmek Dere otu nasıl kullanılır: 2 çay kaşığı ezilerek ufalanmış dereotu tohumundan ılık suya atılarak 15 dakika kaynatılıp bitkisel çay elde edilir ve sabah akşam olmak üzere günde 2 kez aç karnına içilir.
Ahmet Maranki ayrıca adet düzensizliği için zerdaçal çayı da tavsiye ediyor. Zerdacal bitkisinin toz haline getirilerek çay oluşturulması adet düzensizliğine bitkisel formül ve çözüm olarak etkili olmaktadır.
Adet sökücü diğer bir bitkisel tedavi yöntemi ise Kereviz sebzesidir. Kereviz yiyerek adet sancılarına kesin çözüm bulabilirsiniz. Civan perçemi ile hatmi çiçeği karışımından elde edilen bitki çayı da adet söktürücü özelliğe sahiptir ve adet sancılarını azaltıcı faydaları vardır.


İbrahim Saraçoğlu adet söktürücü bitkisel çözüm ve tedavi tavsiyeleri:
 Aşırı adet kanamalarına bitkisel çözüm amacıyla 1 litre suya 20 gram un ufak edilmiş çoban çantası ve atkuyruğu bitkisi ilave edilerek karıştırılır ve 20 dakika bekletildikten sonra içirilir.
Kereviz sebzesi ile maydonoz otunu rendeleyip karıştırarak ılık suya atın. Bir gece bekletin. Sabah ve akşam aç karnına 3 gün üç gece için. Bu bitkisel çözümü adet kanamasından evvelki 5 günde yapın. Böylelikle aşırı adet kanaması sorunu çözülmüş olacaktır.
Adet düzensizliklerinde zerdeça çayı etkili olmaktadır.
Civanperçemi, kadınlarda görülen ağrılı adet sancıları ve krampları tedavisinde fayda sağlayan bir bitkisel formül ve çözümdür.
Suna Dumankaya adet söktürücü bitkisel çözüm ve tedavi tavsiyeleri:
Adet düzensizliği ve gecikmesi şikayeti bulunan hanımlar içinSuna Dumankaya tarafından sunulan bitkisel kür bulunuyor. Bu bitkisel çay kürü ile adet söktürücü ve getirici bir bitkisel çay formülü oluşturmuş olacaksınız.
1 tutam kekik ve 1 tutam reyhan otu nu 80 derece suya atarak 4 dakika kaynatıyorsunuz ve demlendikten sonra bitkisel çay formülü şeklinde günde 3 kez yemeklerden önce 200 ml içiyorsunuz.

Suna Dumankaya, regl sancıları ve karın ağrıları için yabani kekik çayını tavsiye ediyor. Adet ve Regl düzensizliğine karşı da yabani kekik iyi geliyor.
Adet gecikmesine bitkisel çözümler – Adet gecikmesi için bitkiler
4/ 5
Oleh