LED Aydınlatma Ev Dekorasyonu

LED Aydınlatma Ev Dekorasyonu

LED aydınlatma sistemleri tasarruflu, dayanıklı, çevre dostu, güvenli ve dekoratif oldukları için evlerde giderek daha çok kullanılıyor. Bazı mobilya firmalarının her tarzda eve uygun olabilecek LED aydınlatmalı mobilyalar var. Dekoratif olarak farklı renklerde aydınlatma sağlayabilmesi ve mobilya dahil, evin pek çok köşesinde uygulanabilmesi LED aydınlatmanın diğer avantajları. Bu makalede evde LED aydınlatma dekorasyonu ile ilgili size ilham verebilecek bazı örnekler bulabilirsiniz.

Soğuk algınlığı için  bitkisel çözümler

Soğuk algınlığı için bitkisel çözümler

Soğuk algınlığı için  bitkisel çözümler

Kış aylarında sıkça görülen soğuk algınlığına karşı bitkisel formüllerle korunabilirsiniz. Suna Dumankaya tarafından önerilen bitkisel çözüm önerilerini mutlaka deneyin.

Soğuk algınlığı için  bitkisel çözüm önerileri

1. formül:

Malzemeler:

* Tarçın çubukları

* zencefil kökü

* Havlıcan kökü

* Tane karanfil

* Muskat kökü

* Tane yenibahar

* Zerdeçal kökü

* 1 tatlı kaşığı çörek otu

* Kızamık şekeri (isteğe bağlı, 1 parça)

Uygulama: Malzemelerden eşit miktarda alarak 3 litre sıcak suya koyup 15 dakika kaynatın. Ardından süzün. Çay gibi için.

2. formül:

Malzemeler:

* Kuşburnu

* Hibiskus (afrika çiçeği)

* Adaçayı

* Melissa

Uygulama: Malzemelerden eşit miktarda  sıcak suya koyup 5 dakika kaynatın.'0 dakika demlenmesi için bekleyin ardından çay gibi için.

  Demi Lovato Resimleri

Demi Lovato Resimleri


Demi Lovato

1992 yılında amerika birleşik devletlerinin dallas kentinde dünyaya gelen lovato küçüklükden beri dizi ve filmlerde oynuyarak bu günlere geldi.Müzisyenlikde yapan ünlü yıldızın 2008: Don't Forget,2009: Here We Go Again,2011: Unbroken adlarında 3 de albümü bulunmaktadır.Demi Lovatonun en sevilen halleri ve yeni saç stiliyle bu bölümde yer almıştır.


Justin Bieber ve Selena Gomez birlikte resimleri

Justin Bieber ve Selena Gomez birlikte resimleri


 
Justin bieber ile selena gomez'in birliktelikleri tüm dünya basını tarafından hergün takip edilmekte.Bizde hayranları için bir bölüm yaptık ve ikili hakkında bilgileri paylaştık.
Müzisyen justin bieber kanadalı olup 1994 yılında dünyaya gelmiştir.Baby şarkısıyla youtube üzerinden en çok izlenen video olarak kendinisini 1. sırada yer buldu.
Selena gomez ise 1992 abd doğumlu olup justinden 2 yaş büyüktür.Disneyin wawerly büyücülerinde başrol alarak evrendeki tanınırlığını arttırdı.Yaklaşık on dört filmde oynuyan selena en çok kazananlar arasındada kendine yer buldu.Genç çiftin bu birlikteliği umarız mutlu sonuçlanır diyorak konumuzu sonlandırıyoruz umarım güzel paylaşımlar olur.

Kristen Stewart Resimleri (Albüm)

Kristen Stewart Resimleri (Albüm)

sarışın kristen stewart
sarışın kristen stewart

 Kristen stewart resimlerinin yer aldığı bölüm.Bugunkü makalemizin konusu dünyaca ünlü aktör kristen stewart 9 nisan 1990 amerika doğumlu.Alacakaranlığın bellası  kristien panik odası,jumper ve son olarakda pamuk prenses ve avcıda rol almıştır.Robert pattinsonla olan ilişkisiyle kamuoyunda büyük yankı bulmuştu lakin 2012 de sevgilisini aldattığını söyleyince londradaki evini terk etmek durumunda bulunmuştu.


Miley Cyrus Resimleri Hd

Miley Cyrus Resimleri Hd


Miley cyrus

Dünyanın en çok kazanan kadın oyuncularından olan miley cyrus'u biraz daha yakından tanıtmak adına sizlere bu yazıyı yazma ihtiyacı duydum.Miley cyrus 23 kasım 1992'de Amerikada dünyaya geldi.169 cm 51 kilo olan güzel model disney channel'da oynadığı dizilerle ününe ün kattı.

miley cyrus duvar kağıdı
2011 yılında kazandığı 48 Milyon $ la dünyanın en çok gelirli kadınlarından bir tanesi olarak bilinen mavi gözlü oyuncu Hannah Montana ve Sex And The City 2'de rol aldı.
miley cyrus

miley cyrus zafer işareti
Miley cyrus resimleri ve duvar kağıtları fotoğraf albümüzde mevcuttur.Twitter adresi ise twitter.com/MileyCyrus tur an itibariyle 10 milyon takipçi sayısına ulaşmıştır.
miley cyrus

miley cyrus

miley cyrus mini şortlu

miley cyrus kısa saçlı hali

miley cyrus

miley cyrus gülücük
Enrique iglesias resimleri

Enrique iglesias resimleri


Enrique iglesias

Enrique iglesias'ın Hayatı
8 mayıs 1975 doğumlu 188 cm boyunda yakışıklı ispanyol sanatçının yaşam tarzı hakkında sizleri bilgilendiriceğiz.
Sanatçı 75 milyonluk albüm satışıyla dünyada en çok albüm satanlar arasına girdi.Enrique iglesias babası julio iglesiasda ispanyanın tanınmış müzisyenlerindendir.Enrique'nin bir dergiye verdiği röportajında 600 kadınla birlikde oldum cümlesi çok konuşulmuştu.Kliplerinin büyük çoğunluğu seksoloji içerdiğinden bazı ülkelerde yasaklandığı bile olmuştur.Meslekleri arasında müzisyenlik,söz yazarlığı ,oyunculuk ve modellik yer almaktadır.
Enrique iglesias resmi twitter adresi -> twitter.com/enrique305 

Jason Statham Resimleri

Jason Statham Resimleri


Jason Statham takım elbiseli

 Jason statham biyografisi yaşam felsefesi ve fotoğraflarının yer aldığı makale
12 eylül 1967'de İngiltere (Londra) da dünyaya gelen başarılı aktör şimdiye kadar yaklaşık 30 filmde oynadı.Ona gerçek bir süperstar özelliği kazandıran film serisi ise taşıyıcıdır.Cehennem melekleri ,Mekanik,Killer elite de beğenilen filmlerindendir.Aynı zamanda dalgıçlıkda yapan jason 1992 yılında ingiliz takımıyla dünya 12.si olarak dereceye girmiştir.Vücut geliştirme konusunda oldukça başarılıdır (alttada resimde görüceksiniz karın kaslarını).Dünyanın en çok kazanan modeli Rosie Huntington'la uzun süredir birliktedir.
İrina Shayk fotoğrafları

İrina Shayk fotoğrafları


İrina shayk

 İrina Shayk hayatı ve resimleri
6 ocak 1986 doğumlu model 178 cm boyunda olup 54 kilodur.Rus güzel fiziğiyle birçok ajansın dikkatini çekmiştir.Çok sayıda markanın yüzü olan manken dünyanın marka olarak bilinen güzellerinden biri olup bunun büyük kısmına sevgilisi ronaldoya borçludur.Babası tatar annesi rusdur.
İrina Shayk Resmi Twitter Hesabı: twitter.com/theirishayk
İrina Shayk Facebook adresi: facebook.com/IrinaShayk

Rosie Huntington Resimleri

Rosie Huntington Resimleri


Rosie Huntington

Rosie Huntington 18 nisan 1987 yılında ingilterenin plymouth kentinde dünyaya geldi.Oyunculuk ve modellik yapan rosie 176 boyunda 50 kilodur.2009 Elle Stil Ödülü yarışmasında yılın modeli başarısını göstermiş ayrıca maxim dergisinde hot 100 listesindede başı çekmiştir.
Rosie Huntington resimleri , Rosie Huntington fotoğrafları , Rosie Huntington wallpapers
Cristiano Ronaldo Resimleri (Biyografi)

Cristiano Ronaldo Resimleri (Biyografi)


Gol sevinci Cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo 5 şubat 1985'de Madeira/Portekiz'de doğmuştur.Profesyonel futbol kariyerine portekizin güçlü kulubü sporting lizbon'da başlıyan Ronaldo manchester unitedla oynadıkları hazırlık maçında kendini gösterip bu takıma gitmiştir.Takımın efsane numarası 7 yi sırtına geçiren cristiano oynadığı futbolla milyonların sevgilisi haline geldi.2009 yılında ispanyanın köklü kulubü real madride 94 milyon euro karşılığında transfer rekoru kırarak transfer oldu.Portekiz milli takımında 100 den fazla kez forma giyerken kulüp takımlarında ise 300 maçdan fazla oynamıştır.Mali olarak sponsorlardan kazancıyla birlikte yıllık 30 milyon $ ı cebine koyan Ronaldo'nun serveti ise 210 milyon doları buluyor.
İnna Resimleri ve Biyografisi

İnna Resimleri ve Biyografisi


İnna

İnna hakkında tüm bilinmiyenlerin yer aldığı yazı dizisi.İnna bilindiği üzere romanyalı bir müzisyendir.16 Ekim 1986 doğumlu inna Hot,Love,Deja vu şarkılarıyla dünyada uzun süre top listelerde birinci olarak kaldı.İnna'nın klipleri youtube internet sitesinde 500 milyondan fazla izlenmeye ulaşmıştır.Güzel rumenin twitter ve facebook adresleri aşağıda yer almaktadır.

Emma Watson Resimleri

Emma Watson Resimleri


Emma Watson

 15 nisan 1990 yılında Parisde doğan Emma Watson aslen İngilizdir.Annesi ve babasının boşanmasıyla kendini boşlukta hisseden başarılı oyuncunun 5 tane üvey kardeşi vardır.Oyunculuk ve modellik yapan emma küçüklüğünde bildiğiniz üzere harry potter film serisinde oynayıp en iyi genç bayan ve aktris rollerinde ödüller kazanmıştır.Tatlı ve güler yüzlü simasıyla milyonların sevgilisi olan emma watson genç kızlıkdan çıkıp büyük bir bayan olarak karşımıza çıkıcaktır bundan sonra geçtiğimiz 2 yılda herhangi bir projede görmesekde onu sinemadan uzaklaştırmak pekde mümkün olmaz umarım tanımanız açısından faydalı yazı olmuştur.
Emma Watson

Emma Watson
 Şeker kızımızın boyu 168 cm kilosu ise 52dir.6 yaşından beri oyuncu olma hayali taşıyan emma watson ın en güzel fotoğrafları bu albümde toplandı.
Emma Watson

Emma Watson

Emma Watson

Emma Watson

Emma Watson

Emma Watson