Uçuk İçin Bitkisel Tedavi

Uçuk İçin Bitkisel Tedavi

 Uçuk İçin Bitkisel Tedavi
28 Kasım 2012 Çarşamba
Uçuk İçin Bitkisel Tedavi Yöntemleri




Uçuk Tedavisi İçin Bitkisel Yöntemler


Uçuk oldukca sık rastladığımız bir rahatsızlıktır ve çok can yakıcıdır uçuk için bitkisel bir tedavi yöntemi öneriyoruz sizlere uçuk tedavisinde uyguluyabileceğiniz Bitkisel Uçuk Yöntemler şöyle..

Rendelenmiş şalgamlar 20 dakika süreyle suda kaynatılarak süzülür.Sıkılarak elde edilen posaya çavdar unu karıştırılarak merhem kıvamına gelinceye kadar susam yağı ile yoğurulur.Hazırlanan merhem pansumandan sonra uçuk olan bölgeye sürülür.

Şahtere otunun yaprakları sert bir zeminde dövülerek ezilir.Elde edilen posaya,krem kıvamına gelinceye kadar çavdar unu karıştırılarak susam yağı ile yoğurulur.Hazırlanan bu kremden uçuk olan bölgeye sürülür.
Kıyılmış taze ceviz yaprakları,ısırgan otuyla birlikte dövülerek ezilir.Elde edilen posaya,merhem kıvamına gelinceye kadar çavdar unu karıştırılarak susam yağı ile yoğurulur.Hazırlanan merhem pansumandan sonra uçuk olan bölgeye sürülür.

Bu tavsiye edilen öneriler sadece tedaviyi destekleyici amaçlıdır.hangi rahatsızlığınız olursa olsun mutlaka öncelikle doktora gidilmeli ve tavsiyesi alınmalıdır.
Uçuk İçin Bitkisel Tedavi
4/ 5
Oleh