Tuğba Özay'ın zayıflama hapı kekikli acı cehre

Tuğba Özay'ın zayıflama hapı kekikli acı cehre

 Tuğba Özay'ın zayıflama hapı kekikli acı cehre
15 Kasım 2012 Perşembe
Tuğba Özay'ın zayıflama hapı kekikli acı cehre




Acı Cehre kullanılmaya başlandığı ilk günden itibaren fazla kilolarınızı vermeye yardımcı olan bir gıda takviyesidir. Acı Cehre Avrupada diyet ürünleri listesinde üst sıralarda yer almakta olup, tamamen doğal ve birçok bilim adamı tarafından konu alınmıştır. Bu mucize kombinasyon ile, fark edilmeye hazır olun! Acı Cehre Kullanımdan hemen sonra etkisini göstermeye başlayacaktır.

Kekikli Acı Cehre Kilo vermeye yardımcı olmasının yanı sıra kolesterolü dengelemede, idrar söktürücü özelliği ile de prostat ve böbrek rahatsızlıklarının tedavisinde de yardımcı olan gıda takviyesidir.
Toksinlerin vücut dışına atılmasına yardımcı olarak metabolizmanın hızlanmasına,
Vücutta biriken yağların yakılmasına,
Selülit ve kırışıklık oluşumunun giderilmesine,
Bağırsak düzenleyici etkisine sahip olmasından dolayı mide rahatsızlıklarında karın bölgesindeki şişkinliğin,hazımsızlığın,midede oluşan gaz sıkıntısının giderilmesinde,
Obeziteli hastalarda tokluk hissini yaratarak fazla yemek yememelerine,
Diyabetik hastalarda kan şeker seviyesinin ayarlanmasında,
Kolesterol Bozukluğu olan hastalarda;LDL -(Kollesterolü azaltmaya) HDL -(Kolesterolü yükseltmeye)yardımcı olur.

Kullanımı:


Sabah ve akşam yemeklerden 20-30 dakika önce bol su ile 1'er tablet alınmalıdır.

Acı Cehre size sağlıklı ve zahmetsizce fazla kilolarınızdan kurtulma imkanı sunmaktadır.

Yemeğinizdeki yağı anında enerjiye dönüştürerek vücutta depolanmasını önler, vücudunuzu yormaz, hızlı ve sağlıklı kilo vermenizi sağlar.

Kabızlık giderici, bağırsak yumuşatıcı, idrar söktürücü etkileri vardır. Özellikle bağırsakları çalıştırmasıyla ünlüdür.

6 ve üzeri fazla kilosu olanlar; sabah kahvaltısıdan 20 dakika önce 1 adet ve öğle ve akşam yemeğinden 20 dakika önce 1 adet olmak üzere günde 3 adet kullanmaları önerilmektedir.

Uyarı: Herhangi başka bir reçeteli ilaç kullanmaktaysanız, hamileyseniz ya da bebek emziriyorsanız doktorunuza danışınız.Bu ürün herhangi bir rahatsızlığın veya hastalığın teşhisi, tedavisi veya önlenmesi amacı ile kullanılamaz, ilaç değildir, gıda takviyesidir.

KUTU İÇERİĞİ: 60 adet tablet.
Tuğba Özay'ın zayıflama hapı kekikli acı cehre
4/ 5
Oleh