Parmak Çıtlatmak

Parmak Çıtlatmak

Parmak Çıtlatmak
19 Kasım 2012 Pazartesi
Yaygın olan inanışa göre parmak çıtlatma el titremesi ve eklemlerin zarar görmesine neden olur kanaati bulunmasına rağmen, uzmanlar parmak çıtlatmak zararlımı sorusuna açık ve net bir şekilde zararlıdır dememektedirler. Bunun yanında parmak çıtlatmak nasıl bırakılır diyenlere yönelik olarak geliştirilebilecek alternatifleri işe yarayacaktır. Parmak çıtlatmak zararlımı, yaşam içerisinde her konuda olduğu gibi her şeyin fazlası zarar düstur u ile yola çıkarsak aşırıya kaçmamak en ideal yöntem olacaktır. Parmak çıtlaması zararları zararları hakkında uzmanların ortaya koyduğu gerçekler ve ne şekilde oluştuğu konusunda duyarlı olmak gerekir. Ortaya çıkan seslerin kemiklerden değil eklemlerde bulunan ve kemiklerin aşınmaması için yağlama görevini yürüten sıvı içerisinde bulunan gaz kabarcıklarının patlama sesi olarak duyulmaktadır.

Parmak çıtlatma nasıl olur

Parmakların bükülmesi ve gerilmesiyle yapılabilir. Her insanın kendisine göre vücudun çeşitli eklemlerini çıtlatma yöntemleri bulunur. Parmak çıtlatmak zararlımı konusuna uzmanlar net bir şekilde zararlıdır yada faydalıdır dememekle birlikte sürekli yapın iyi bir rahatlama yöntemidir demiyorlar. Aşırıya kaçmamak önemli her işte olduğu gibi aşırılıktan kaçınılmalıdır.

Parmak çıtlatmak nasıl bırakılır

Parmak çıtlatmak zararlımı değilmi konusunun dışında bu tür alışkanlıkları bırakmak yada en aza indirebilmek için özellikle yalnız kalındığında ve bekleme ve sıkıcı işler karşısında kontrolü ele alarak gün içerisinde yapılan kütletme sayısını kontrollü şekilde azaltmak mümkündür.
Sağlığımızı korumak için hakkında net bir şekilde zararlı olduğu açıklamaları olmasada duyarlı davranmak gerekir.

Parmak Çıtlatmak
4/ 5
Oleh