Kişiye özel Akdeniz Diyetleri

Kişiye özel Akdeniz Diyetleri

 Kişiye özel Akdeniz Diyetleri
15 Kasım 2012 Perşembe
Akdeniz Diyeti nasıl yapılır,Akdeniz Diyeti hakkında bilgi


Akdeniz diyetleri hakkında bilgi


Akdeniz diyetleri kişiye özel olarak hazırlanan diyetlerdir. Her diyette olduğu gibi Akdeniz diyetide bir uzman kontrolünde yapılması gereken diyetlerden birisidir.

Akdeniz diyetini özel olarak kişiye bire bir uygulanan bir diyet programıdır. Kişiyi sağlıklı bir şekilde ideal kilosuna ulaştırmayı hedefleyen bu diyet programından tam olarak verim alabilmek için bir diyetisyene gitmek önemlidir. Özellikle diyet konusunda Türkiye’de birçok hurafe dolaşmaktadır.

İnanılmaz, mucizevî diyet listeleri yapılmakta veya çeşitli yöntemler ile insanları zayıflatma yolunda diye ortaya çıkıp kendi adını duyurmaya çalışanlar vardır.

Bu tür zayıflatma yolları ile ve diyetleri uygulayan kişiler sağlıklı olacağım derken sağlıklarını kaybedebilirler bu yüzden bilimsel değer taşımayan diyetleri uygulamamalarını öneriyorum.

Her diyette olduğu gibi çok kısa bir süre içerisinde büyük bir kolu verip daha sonraları belirli zamanlar içinde kilo vermeyebilirsiniz. İdeal kilonuza ulaşmak için öncelikle en temel kural iradeli ve sabırlı olmaktan geçer. Vücutta çok fazla kalan yağlar belirli kalınlığa ve yoğunluğa ulaştıklarından çok geç eriyebilirler.

Akdeniz diyetinin en büyük özellerinden bir diğeri de meyve bakımından çok zengin olması. Meyve bakımından çok zengin olan bu diyetin bazı tereyağı gibi hayvansal yağlı yemek sevenler için ise katı yağlardan uzak duran bir diyet olduğu için dezavantaj.
Kişiye özel Akdeniz Diyetleri
4/ 5
Oleh