HANGİ SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ ALMALI ?

HANGİ SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ ALMALI ?

 HANGİ SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ ALMALI ?
13 Kasım 2012 Salı

Saç bakımını evde yapmak isteyen hanımlar için, büyük kolaylık sağlayan, saç düzleştiriciler, artık, günlük saç bakımında, hanımların en büyük yardımcısı. Peki, bu kadar model ve marka arasından, hangisini seçmeli sizce ? İşte, doğru saç düzleştiriyi almanın püf noktaları ;

* Saç düzleştiricinin içindeki plaka seramik olmalıdır. Kaliteli seramik plaka saçlarınızı yıpratmayacak, şekil verirken parlaklık da kazandıracaktır.
* Saç tipleri birbirinden farklıdır. İnce telli veya kalın telli saçlarınız olabilir. Bu durumda saçınızın ihtiyacını karşılayabilecek ısıda saç düzleştirici tercih etmelisiniz. Isı termometreli makineler saç türünüze uygun şekilde ayarlanabilir.
* Tecrübe, saç düzleştirici seçiminde en büyük yardımınız olacaktır. Daha önce saç düzleştirici kullanmış tanıdıklarınızdan, makinelerle ilgili yorumlarını paylaşmalarını isteyin. Samimiyetle size yanıt vereceklerdir.
* Saç düzleştiriciler, kısa sürede saçlarınızı şekillendirdiği gibi, saç tellerine zarar verebilir. Bunu engellemek için saç düzleştiriciyi her gün kullanmayın. Günlük ve haftalık saç bakımınızı düzenli olarak uygulayın. Saçınızın nem kaybına uğramasını engelleyin.
*Saç düzleştiriciler ile sadece düz şekil değil, doğal bukleler de yapabilirsiniz. Kısa sürede saçlarınıza doğal görünümlü bukleler yapabilirsiniz. Saçınızdan orta kalınlıkta parçalar ayırıp, sırasıyla saç maşasına sarar gibi saç düzleştiricisine sarın. Gerekli miktarda bekleyip, saçınızı serbest bırakın. Doğal görünümü korumak için saç uçlarına 30 cm kadar uzaklıkta sprey sıkın.
HANGİ SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ ALMALI ?
4/ 5
Oleh