Nar suyu ile nasıl zayıflarım?

Nar suyu ile nasıl zayıflarım?

Nar suyu ile nasıl zayıflarım?
27 Ağustos 2012 Pazartesi

 
Bir çok hastalığın tedavisinde kullanılan narın yağ yakıcı özelliği sayesinde kilo verdirici etkisi olduğu bildirildi.Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Coşkun Usta yaptığı açıklamada; narın eski dönemlerde ishal ağız yaraları ülser tedavisinde kullanıldığına ait kanıtlar bulunduğunu bugünse nar üzerine çok sayıda bilimsel çalışma yapıldığını anlattı.
Narın yararlarının bilimsel olarak da kanıtlandığına dikkati çeken Prof. Dr. Usta prostat kanseri üzerine yapılan çok sayıda klinik ve hayvan deneylerinde nar tüketiminin oldukça iyi sonuçlar verdiğini gösterdiğini vurguladı.
Narın kolon ve meme kanseri üzerinde olumlu etkiler oluşturduğuna dair kanıtlar bulunduğuna da değinen Prof. Dr. Usta açıklamasına şunları da ekledi;
”Nerın damar sertliği şeker hastalığı kalp üzerine koruyucu etkileri mevcuttur. Yapılan başka bir bilimsel çalışmada yağ yaktığı gösterilmiş ve kilo verdirici etkisi üzerinde durulmaktadır. Nar suyunun erkeklerde sperm sayısını ve kalitesini artırdığını gösterilen kanıtlar vardır.” dedi..
Bir önceki yazımız olan Duvarlar çizgileniyor başlıklı makalemizde 2012 dekorasyon trendleri, çizgi ve çizgileniyor hakkında bilgiler verilmektedir.

PAYLAŞ
facebook Twitter Frienfeed Twitter Google
YORUM YAZIN
Nar suyu ile nasıl zayıflarım?
4/ 5
Oleh